TWIN PEAKS’İN SON BÖLÜMÜNDE MOBY VE REBEKAH DEL RIO SAHNEDE

TWIN PEAKS’İN SON BÖLÜMÜNDE MOBY VE REBEKAH DEL RIO SAHNEDE


The Bang Bang Bar presents...


Yine Pazartesi, yine Twin Peaks ertesi!

Her pazar olduğu gibi gün gece de yeni bölümüyle ekranlarda olan Twin Peaks, o meşhur The Bang Bang Bar’ında yine kimleri kimleri ağırladı! David Lynch filmlerine ve müziklerine yabancı olmayan iki isim, Moby ve Rebekah Del Rio, müziklerini birleştirip bölümün kapanışını yaptı.

Moby_RebekahDelRio-twin-peaks

2001’de Mulholland Drive’da izlediğimiz Del Rio‘yu, literal anlamda yürek dağlayan Llorando şarkısıyla ve kulaklardan kolay kolay çıkmayan sesiyle hepimiz pekala hatırlıyoruz.  Moby de 1990’da, Angelo Badalamenti’nin Laura Palmer’s Theme’ini kendi Go single’ı için sample’lamıştı. Şimdi yıllar sonra, tekrar bir Lynch evrenindeler.

Dün gece Showtime’da yayınlanan bölümün kapanışını Love Hurts Love Heals albümünden No Stars şarkısını söyleyerek yapan Del Rio’ya Moby de gitarıyla destek verdi.

David Lynch’in 25 yıl sonra tekrar dirilttiği rüyada her hafta böyle cameo’lar görmeye devam edeceğiz. Önceki bölümlerde Nine Inch Nails, Sharon Van Etten, Sky Ferreira, Chromatics ve daha bir sürü isim sıra sıra The Bang Bang Bar’ı sesleriyle inletti.

Bakalım önümüzdeki hafta menümüzde kimler olacak?