DARREN ARONOFSKY YENİ FİLMİYLE YAPAY ZEKAYA EL ATIYOR

DARREN ARONOFSKY YENİ FİLMİYLE YAPAY ZEKAYA EL ATIYOR


Hem de ne yapay zeka!


Bu yıl içinde Jennifer Lawrence ve Javier Bardem başrolünde izleyeceğimiz Mother! daha vizyona girmeden yeni Darren Aronofsky filminin ayrıntıları geldi! Her filminde daha farklı bir konuyu ele alan Aronofsky, bu sefer yine beklemediğimiz yerden vurdu.

darren-aronofsky2

Paramount Pictures’ın haklarını satın aldığı ismi belli olmayan senaryo, Joe Epstein tarafından Aronofsky’nin yönetmesi için yazıldı. Bir önceki filmi, 2014’teki Noah’ta olduğu gibi Mother’da da Paramount ile beraber çalışan Aronofsky, bu sefer mahkeme salonuna yapay zeka getiriyor.

Aynı zamanda kendi yapım şirketi Protozoa Pictures ile filmin yapımcılığını üstlenen yönetmen, bu yıl içinde White Boy Rick ve Jackie filmlerinin de yapımcı koltuğunda oturdu. Black Swan, A Requiem For A Dream ve Pi gibi ne kadar farklı kulvarlarda olsa da her biri psikolojik temelde buluşan filmleriyle Aronofsky’nin yapay zekası da ne yapay zeka olur hani! Projeye dair henüz çok fazla detay paylaşılmadığı için sadece “yapay zeka” ve “mahkeme” üzerinden tahmin yürütebiliyoruz; anlaşılan Aronofsky’nin yine psikolojimizle bir derdi var.

13 Ekim’de vizyona girecek Mother!‘ın posteri de böyle, o da ayrı bir konu.

mother-poster