YENİ FLATLINERS FRAGMANINDA ÖLÜMDEN SONRA KAÇIŞ YOK

YENİ FLATLINERS FRAGMANINDA ÖLÜMDEN SONRA KAÇIŞ YOK


Aldın mı başına belayı...


“Ölümden sonraki yaşamı araştıracağım, belgelerle konuşacağım!” diye başlarına gelmeyenin kalmadığı 5 fazla meraklı tıp öğrencisinden ders almayan başka 5 tıp öğrencisi, aynı tehlikeli çizgiyi 27 yıl sonra tekrar arşınlıyor, biz de sonunu bilmiyormuş gibi heyecanla yeni fragman kovalıyoruz.

İlk kez 1990’da izlediğimiz Flatliners birçokları gibi yıllar sonra yeniden evriliyor çevriliyor, tekrar beyaz perdeye getiriliyor. Yayınlanan yeni fragmanda da işler yine yolunda gitmiyor…

MV5BMWU3N2RlMTItYWUxNy00ZWM2LTliMmUtZmViYTE5YzU2OGE1XkEyXkFqcGdeQXVyNjUwNzk3NDc@._V1_

İlkinde Julia Roberts, Kevin Bacon, Kiefer Sutherland ve Oliver Pratt gibi isimlerin yer aldığı Flatliners’ın 2017 versiyonunda da ilk filmden Sutherland’in yanı sıra Ellen Page, Diego Luna, Nina Dobrev, James Norton ve Kiersey Clemons yer alıyor. Yönetmenliğini Niels Arden Oplev’in üstlendiği Flatliners, 29 Eylül’de vizyonda. 

flatliners

90’lar nostaljisiyle güzel olan Flatliners, yeni uyarlamasında teknolojik imkan kontenjanından yararlansa da ilkinin yerini tutar mı bilemiyor, hatta sanmıyoruz. Ama ölümle yaşam arasındaki ince çizgiyi de günümüz imkanlarıyla sınamak keyifli olacaktır. Fragman da hiç fena değil, oyuncular desen başarılı. Eskiyi-yeniyi çok da kurcalamadan hali hazırda bilim-korku ortaya karışık izleyeceğimiz Flatliners’ın sınırları zorlayan fragmanına buyurun.