YİNE ÇOK GÜZELSİN THE WAR ON DRUGS

YİNE ÇOK GÜZELSİN THE WAR ON DRUGS


Yeni şarkı Strangest Thing


25 Ağustos yaklaşırken, havalar bir ısınıp bir soğurken, kediler pencerelerden sokakları izlerken ve insanlar 22.00’den sonra alkol almaya çalışırken, The War On Drugs harika bir haberle kapımızı çaldı!

Önümüzdeki ay yayınlanacak A Deeper Understanding albümünün üçüncü ve de en güzel şarkısı Strangest Thing‘i dinleyicilerle paylaştı, bizi de böyle bir günde biraz daha hüzünlendirmeyi başardı.

Grubun frontman’i Adam Granduciel‘in dediğine göre albüm için yazılan ve kaydedilen ilk şarkı olan Strangest Thing, ne kadar sakin bir şarkı olursa olsun sahip olduğu görkemi hissettiriyor. Buna katılmamak elde değil! Neredeyse 7 dakika boyunca oturduğunuz yerde sabitlenip boş duvarları izliyor, içinizde bir şeylerin harekete geçtiğini fark ediyorsunuz.

Yazının başında bahsettiğimiz o güzel günde, 25 Ağustos’ta, Atlantic Records etiketiyle yayınlanacak A Deeper Understanding için artık daha fazla sabredemiyoruz! Bütün şarkılar bu kadar güzelse bu kez gerçekten zaman makinesini icat edebiliriz diye düşünüyor ve sözü Strangest Thing ile The War On Drugs’a bırakıyoruz.