500 DAYS OF SUMMER VE HIGH FIDELITY BİR ARADAYMIŞ GİBİ BİR FİLM GELİYOR

500 DAYS OF SUMMER VE HIGH FIDELITY BİR ARADAYMIŞ GİBİ BİR FİLM GELİYOR


Westboro Baptist Church


500 Days of Summer, ülkemizdeki deyişiyle Beş yüz Days of Summer‘ı bilmeyen yoktur. “Tom muyum, Summer mıyım? Hoşlanıyor muyum yoksa sadece iyi mi anlaşıyoruz?” sorularının kafamızı kurcaladığı dönemde kurtarıcı gibi gelen, “Yaz biter ama sonbahar başlar, nedir yani!” dememizin en büyük nedenlerinden biri de başrollerinde Zooey Deschanel ve Joseph Gordon-Levitt‘i izlediğimiz filmdi.

Artık başucu filmlerimiz arasında yer alan 500 Days Of Summer’ın yönetmeni, romantik komedilerin aranan ismi Marc Webb, The Amazing Spider-Man ve The Amazing Spider-Man 2 filmleriyle kahramanların dünyasına adım atsa da istediğini bulamadı. Zaten biz de onu “hayatın içinden filmler“le daha çok sevmiştik.

ABD’de geçtiğimiz günlerde gösterime giren The Only Living Boy In New York filmiyle tekrar özüne dönen Marc Webb, High Fidelity ve About A Boy gibi sinemaya uyarlanan kitapların yazarı olarak tanıdığımız Nick Hornby ile yeni bir film çekiyor.

Westboro Baptist Church hakkında çekilecek olan filmin yönetmen koltuğunda Marc Webb otururken senaryosunu da Nick Hornby üstleniyor.

Sevdiğimiz romantik komedilerin yönetmeni ve yazarı bir araya gelince ortaya neler çıkacak diye merakla bekliyoruz. Haydi, ağırdan almayın şu işi!