ADAM SANDLER VE NOAH BAUMBACH GÜÇLERİNİ NETFLİX İÇİN BİRLEŞTİRDİ

ADAM SANDLER VE NOAH BAUMBACH GÜÇLERİNİ NETFLİX İÇİN BİRLEŞTİRDİ


The Meyerowitz Stories


Çerezlik filmlerin aranan isimlerinden Adam Sandler’ın, yanına Ben Stiller’ı da aldığı ilk Netflix filminden ilk fragman geldi.

Celebrity Sightings in New York City - March 8, 2016

The Wedding Singer, Anger Management, 50 First Dates ve The Waterboy gibi en az hepimizin bir kere izlediği filmlerde yer alan Adam Sandler; While We’re Young, The Corrections, Frances Ha gibi tekrar tekrar döndürsek sıkılmayacağımız filmlere imza atan Noah Baumbach’ın yeni filmiyle ilk Netflix tecrübesini yaşamaya hazırlanıyor.

Üç kardeşin babalarıyla olan zorlu ilişkisini anlatacak filmde Sandler’ın yanı sıra Ben Stiller, Elizabeth Marvel ve baba rolünde de Dustin Hoffman yer alıyor. Bu sene Cannes Film Festivali’nde gösterilip olumlu yorumlar alan film, Noah Baumbach’ın Greenberg ve The Squid and the Whale filmlerindeki melankoliyi tekrar karşımıza getirecek gibi duruyor.

Oscar sezonunun yaklaşmasıyla ve Netflix’in artık sinema dünyası için göz ardı edilemeyecek bir konumda olmasıyla birlikte bakalım The Meyerowitz Stories, Netflix’in Oscar Ödülleri’ndeki temsilcisi olabilecek mi?