BEYAZ PERDENİN LEZZETİNİ BİR DE MUTFAKTA GÖRELİM

BEYAZ PERDENİN LEZZETİNİ BİR DE MUTFAKTA GÖRELİM


Her yönetmenin tarifi kendine...


Wes Anderson, Quentin Tarantino, Alfonso Cuaron ve Michael Bay gibi sevdiğimiz yönetmenler sinemadaki yeteneklerini mutfağa taşımak istese ne olurdu? Muhtemelen bu videolardaki gibi olurdu.

fff

Bir çok markanın reklam kampanyasında yönetmenlik yapmasının dışında yemek stilisti ve tarif tasarımcısı olarak da çalışan David Ma, bütün yaptığı işleri tek potada eritecek bir video projesi ile karşımıza geldi. #FoodFilms hashtag’iyle açtığı Youtube kanalında, “Hollywood’un ünlü yönetmenleri sinemada oldukları kadar mutfakta da yetenekli olsalardı en basit tariflere kendi inceliklerini nasıl dahil ederdi?” sorusunun cevabını kendince veriyor.

Wes Anderson’ın The Grand Budapest Otel’inde karşınıza çıkabilecek bir S’more, Michael Bay’in Transformers mühendisliği inceliğinde yaplan waffle’ları, Tarantino’nun lezzeti Kill Bill’deki Hattori Hanzo kılıcı keskinliğindeki köfteli spagettisi ve Alfonso Cuaron’un Gravity’si gibi lezzeti uzayda gezen pancake’leri izledikçe insanın ağzının sulanmasına sebep oluyor.

Siz bunları izlerken biz çoktan siparişimizi vermiş olacağız…