BLUTV’DEN KADROSUYLA DUDAK UÇUKLATAN BİR PROJE DAHA: 7YÜZ

BLUTV’DEN KADROSUYLA DUDAK UÇUKLATAN BİR PROJE DAHA: 7YÜZ


Çok yakında yayında


Masum, Sahipli ve Çalınmış Hayatlar gibi özgün yapımlarıyla ülkenin hem dizi dünyasını domine eden, hem de “streaming” kültürüyle kurduğu ilişkiyi geliştiren BluTV; kadrosuyla heyecan veren ve “Abi bunu kesin izle” sohbetlerinin yeni öznesi olmasına kesin gözüyle bakılabilecek yepyeni projesini tanıttı. 7Yüz adındaki proje, 7 ayrı filmden oluşacak ve filmlerin her biri ayrı birer yüzleşme hikayesi anlatacak.

Peki kadroda kimler var? Öncelikle Türk tiyatrosunun iki duayen ismi Genco Erkal ve Tilbe Saran! Ayrıca Engin Hepileri, Melisa Sözen, Cem Davran, Damla Sönmez, Ekin Koç, Sinan Tuzcu, Pınar Göktaş, Gizem Erdem ve Merve Dizdar

Bu “duyan gelmiş” diye açıklanabilecek kadroyu yönetecek isimler ise Karışık Kaset‘in yönetmeni Tunç Şahin, kısa film ve reklamlarıyla tanınan Umut AralEve Dönüş: Sarıkamış 1915 ile ortalamanın üzerinde bir iş çıkaran Alphan Eşeli ve Kaygı‘yla geçtiğimiz yılın bizce en iyi yerli yapımına imza atan Ceylan Özgün Özçelik.

7Yüz’ün yayınlanacağı tarih henüz kesinleşmedi; ancak özellikle Masum’un yayınladığı dönemdekine benzer bir etki yaratacağını şimdiden kestirmek pek zor değil!