CERSEI LANNISTER BU SEFER DE KASABIAN’LA İTTİFAK PEŞİNDE!

CERSEI LANNISTER BU SEFER DE KASABIAN’LA İTTİFAK PEŞİNDE!


Müzik videosu cephesinde


Dikkat: Patlatıcı karakter içeren bir haberimiz, hatta müstakbel bir müzik videomuz var!

Game of Thrones’un koca King’s Landing’inde kafasına uymayanı gözünü bile kırpmadan havaya uçuran çılgın kraliçe Cersei Lannister, dört bir yana savaş açtığı şu günlerde İngiltere sokaklarında bir işler karıştırıyor. Ve bu işler ÇOK muhtemel Kasabian‘ın yeni müzik videosuna çıkıyor!

kasabian-cercei

Geçtiğimiz Mayıs’ta yeni albümü For Crying Out Loud‘u yayınlayan Kasabian, pek sevgili memleketleri Leicester’da Lannisterlardan Cersei’i canlandıran Lena Headey ile birlikte şehrin çeşitli yerlerinde kamera karşısında görüntülendi. New Walk Museum, The Lanes ve ismi verilmeyen bir pub’da karşılaşılan Headey ve Serge Pizzorno, kendilerini birlikte yakalayan hayranlarının fotoğraf isteklerini reddedemeyince, bu iki farklı dünyanın isimleri gizliden gizliye yürüttükleri ortaklıklarını daha fazla gizleyemez oldu.

Yakından Game Of Thrones persona’sıyla yaptıklarını hiç yakıştıramadığımız naiflikte görünen İngiliz oyuncu Headey ve komple Kasabian’ın aklına beraber çalışmak nereden geldi bilemiyoruz; ama birlikte görüntülendikleri videoları referans alırsak yakın zamanda bu işin de kokusu çıkar. Umarız ki mis gibi çıkar!

İnterneti biraz daha kurcalarsanız her köşeden farklı bir insanın çektiği başka bir görüntüyle de karşılaşabilirsiniz; ama biz zaten aralarından seçmece yapıp buraya iliştiyoruz. Çok da kurcalamanıza gerek yok…