DAVULCUYU UNUTUP KONSERE GİDEN BELLE AND SEBASTIAN GİBİSİN

DAVULCUYU UNUTUP KONSERE GİDEN BELLE AND SEBASTIAN GİBİSİN


Kafan nerede bilmiyorum...


Geçtiğimiz günlerde ansızın paylaştığı We Were Beautiful şarkısıyla özlediğimiz tadı geri veren Belle and Sebastian‘dan akıllara zarar bir haberimiz var. Ama bu sefer işin içinde müzik yok, insanlık hali, unutkanlık ve günün sonunda gülüşmeler var.

Belle_and_Sebastian-10

Grubun kadim üyeleri, St. Paul, Minnesota’daki konserlerine giderken Kuzey Dakota’da bir şey unuttuklarını fark ediyor. Bir de bakıyorlar ki unuttukları o mühim şey, grubun öz be öz davulcusu Richard Colburn! Sen git koskoca davulcunu Walmart’ta unut, son sürat yola devam et. Üstelik yolun sonunda da konser olsun. Aşık mısın Belle and Sebastian?

Komik ama gerçek olan haberimizin acı tarafı da, unutulan Colburn’ün kimliksiz ve telefonsuz bir şekilde Walmart’ta saatlerce tek başına beklemek zorunda kalması. Şimdi bu durumla ne kadar eğleniyor olsalar da, eminiz ki canı da epey sıkılmıştır. O davulları patlatsan yeridir Colburn!

belle_and_sebastian_16

Her şey, grubun baş adamı Stuart Murdoch‘un Twitter hesabından yardım istemesiyle başladı. Colburn’ü yolda unuttuklarını ve alıp yanlarına getirmesi için mangal yürekli bir gönüllü aradıklarını yazan Murdoch, durum güncellemeleriyle de bizleri burada merakta bırakmadı. O gece için bir otelde kalan Colburn, ertesi gün pijamalarıyla güvenli bir yolculukla grubun geri kalanının yanına ulaştı. Artık ne gülmüşlerdir tahmin edersiniz, oluyor böyle şeyler!

Derslerini almış görünen grubumuz, aynı durumun bir daha yaşanmaması için gerekli önlemleri aldı. Turlamaya devam!