GAME OF THRONES SEZON FİNALİNİN SÜRESİ VE İSMİ BELLİ OLDU

GAME OF THRONES SEZON FİNALİNİN SÜRESİ VE İSMİ BELLİ OLDU


The Dragon and the Wolf


Şu sıralar başı hacker’larla epey dertte olan HBO, önümüzdeki Pazar’a kadar korsanların eline düşürmeden kazasız belasız yayınlama derdinde olduğu sezon finalinin ismini ve süresini duyurdu. Hem de o hızıyla bizleri hayrete düşüren kuzgunlar aracılığıyla! Anlaşılan ateş ve buzun dansına hiç olmadığımız kadar yakınız. 

8-new-photos-from-game-of-thrones-

Game of Thrones’un resmi hesabından bir dizi kuzgunla uçurulan habere göre, 7. sezonun 7. bölümü izle izle bitmeyecek. Çünkü, tamı tamına 79 dakika 43 saniye sürüyor ve adı da The Dragon and the Wolf. En nihayetinde bir araya gelen Daenerys Targaryen ve Jon Snow’un kaderi, bu bölümde de senaristlerin tutarsızlıklarıyla murdar mı edilecek, yoksa epik bir sonla tüm o açık bırakılan kapılar kapanabilecek mi ikilemi arasında bu bekleyiş epey zor olacak. Bir de bu işin diğer sezonu beklemesi var ki, o kısma hiç girmiyoruz…

7 sezon boyunca 7 Krallık’ta hayatta kalabilen güçlerin ilk kez karşı karşıya geldiği son bölüm, muhtemelen bu gidişata son verip dengeleri tümüyle değiştirecek. Zira rahmetli Viserion’a kadar bir süredir sevilen karakterleri asıp kesmelerine ara veren seri, vesile olmadığı tüm ölümlerin acısını bu son bölümde çıkarabilir. Ne de olsa kış artık kapıya dayandı, ejderhası da var… Bakalım The Dragon and the Wolf beraberinde neler getirecek?