JESSICA CHASTAIN VE IDRIS ELBA’LI MOLLY’S GAME’DEN İLK TEASER!

JESSICA CHASTAIN VE IDRIS ELBA’LI MOLLY’S GAME’DEN İLK TEASER!


Kevin Costner ve Michael Cera da burada!


Hollywood’un en hatırı sayılır senaristlerinden Aaron Sorkin’in ilk yönetmenlik denemesi Molly’s Game’i merak etmek için birçok sebebimiz var. Bu sebeplerin en ağır basanı da Jessica Chastain‘i yine, yeniden ve bambaşka bir karakterde görebilecek olmamız.

Henüz birkaç gün önce gördüğümüz tek fotoğrafla filme ilk bakışımızı atmıştık. Bugün paylaşılan ilk küçük tadımlıkla gözlerimizi doyuramıyor, yarın gelecek tam sürüm fragmanı şimdiden halatla çekiyoruz!

MOLLY_Unit_04612R.JPG

Jessica Chastain’in tek tabanca ağır bastığı kadro da neresinden baksan yıldızlar geçidi… Kevin Costner mı ararsın, Idris Elba mı, yoksa Michael Cera mı? Neyse ki, aralarından bir seçim yapmamıza gerek yok; çünkü hepsi de Molly’s Game’de!

“Başka başka kimler var?” derseniz: Bill Camp, Brian d’Arcy James, Chris O’Dowd, Graham Greene, Joe Keery ve Claire Rankin deriz.

Oldukça inişli çıkışlı bir hayatı olan Molly Bloom’un sınırlardaki yaşamını anlatmaya hazırlanan Molly’s Game’de Olimpik kayakçı ve başarılı bir hukuk öğrencisi olan Molly’nin zamanla “Poker Princess”a evrilme yolunda yaşadıklarını izleyeceğiz. Kendini bir anda en yüksek bahislerin arasında poker camiasını oynatan bir figür olarak bulan genç ve güzel Bloom’un gecenin bir saati 17 silahlı FBI ajanı tarafından gözaltına alındığı gün değişen gerçek hayat hikayesi anlatılacak.

Molly Bloom’un 2002’den 2011’e kadarki dönemde aldığı doğru veya yanlış kararlar çerçevesinde izleyeceğimiz Molly’s Game, 22 Kasım’da vizyonda. 

Jessica Chastain ise tüm eşi-benzeri bulunmazlığıyla hemen alttaki teaser’da.