LCD SOUNDSYSTEM İLE TONITE, BU VİDEO İLE GÜZEL

LCD SOUNDSYSTEM İLE TONITE, BU VİDEO İLE GÜZEL


James Murphy özleyenler bu yöne!


LCD Soundsystem’dan bir güne iki sürpriz!

Daha bu sabah, yeni albümü American Dream’den adını çok duysak da kendisini bir türlü dinleyemediğimiz tonite şarkısını paylaşarak ilk güzelliğini yapan LCD Soundsystem, arayı çok açmadan tonite’ın müzik videosunu da peşinden yolladı. Yani bu gece LCD Soundsystem’ın gecesi, kaçış yok.

lcd-soundsystem-tonight

Şarkının kafanızı istemsiz bir şekilde ileri geri sallamanıza sebep olan retro disco ritimleriyle bir bütün oluşturan old-school bir atmosferde izlediğimiz James Murphy ve Saz Arkadaşları, keyifle çalıp söyledikleri Tonite videosunun yönetmenliğini de Joel Kefali’ye emanet etti. Fakat nedense videoyu izledikten sonra, “Murphy kesin ‘Müthiş bir fikrim var!’ diyerekten duruma el koymuştur” demeden geçemiyorsunuz. Öyle ya da böyle, elimizde mis gibi bir LCD Soundsystem şarkısı ve tekrar tekrar izleme garantili yepyeni bir video var.

LCD Soundsystem’ın 7 yıl aradan sonra yayınlayacağı ilk albüm American Dream, 1 Eylül’de yayına girecek. Daha önceden American Dream ve Call the Police şarkılarını paylaşan LCD Soundsystem, ilk videolarını da Tonite ile taçlandırarak hepimize yatmadan birer öpücük konduruyor; ama tonite ile gece daha uzun.