ARANAN LIAM GALLAGHER PERFORMANSI BULUNDU!

ARANAN LIAM GALLAGHER PERFORMANSI BULUNDU!


Dönüşü muhteşem mi olacak?


Gallagherların huysuz rockstar’ı Liam Gallagher, pek sevgili abisiyle birlikte kaç jenerasyonu kendinden geçirdiği Oasis yolculuğuna son verdi vereli, ne yapacağını şaşırmış gibiydi. Sağa-sola sataşmaları yine kaldığı yerden devam etse de, giriştiği başarısız Beady Eye denemesinden nihayet sıyrılan Liam’ı uzun zaman sonra tekrar aklı başında işler yaparken görüyor, severek dinliyoruz. Alkış lütfen!

Liam_Gallagher-O2_

Tek tabanca kariyerine ilk adımlarını sağlam atan Liam, geçtiğimiz gün katıldığı The Late Show With Stephen Colbert’ta yeni albümünü dört gözle bekleten iki canlı performansa imza attı. Bu sayede de ABD televizyonlarına ilk solo çıkışını kazasız belasız atlatmış oldu.

Noel Gallagher’ın albümünden tam 1 ay önce, 6 Ekim’de yayınlayacağı ilk solo albümü As You Were ile sahalara tam tekmilli dönmeye hazırlanan Liam, şimdiye dek dinlettiği yeni şarkılarıyla bizleri çoktan tavladı. Ufukta güzel müzik, bolca nostalji var! 

As You Were de gördüğünüz gibi:

01 Wall of Glass
02 Bold
03 Greedy Soul
04 Paper Crown
05 For What It’s Worth
06 When I’m In Need
07 You Better Run
08 I Get By
09 Chinatown
10 Come Back to Me
11 Universal Gleam
12 I’ve All I Need

Albümdeki şarkılardan Wall Of Glass, Paper Crown, Come Back To Me ve It Doesn’t Have To Be That Way şarkılarının prodüktörlüğünü Adele ve Beck’ten sorumlu Greg Kurstin üstlenirken diğer yarısı da yakın zamanda Radiohead, Mumford and Sons ve Circa Waves ile çalışan Dan Grech-Marguerat‘e emanet. For What Its Forth şarkısını da Cherry Ghost’tan Simon Aldred ile beraber yazan Liam, iddialı bir dönüş yapacak gibi.

Bir süre önce, özür dilemekte kötü olduğu için For What It’s Worth şarkısını herkese bir özür mahiyetinde yazdığını belirten Liam Gallagher’ın özrünü kabul ediyor, hemen akabinde iliştirdiği Wall Of Glass performansını da ayıla bayıla izliyoruz.

Buyurun siz de çekinmeyin…