LINDSTRØM’DAN 5 YIL ARADAN SONRA YENİ ALBÜM

LINDSTRØM’DAN 5 YIL ARADAN SONRA YENİ ALBÜM


İlk şarkısıyla önden hazırlık!


Nordik coğrafyanın soğuk hava dalgalarından sıyrılıp disco sıcaklığında muhafaza edilmesi gereken vizyoner mi vizyoner DJ/prodüktörü Hans-Peter Lindstrøm, –siz kısaca ona Lindstrøm deyin–  biliyorsunuz ki 4 Kasım’da Garaj’a dahiyane üretimlerinin verdiği yetkiye dayanarak pistten kıvılcım çıkarmaya geliyor!

lindstrom

E bunu biliyordunuz madem, bir de şuna bakın: Ardı arkası kesilmeyen çalışmalarını bir kenara koyarsak son Lindstrøm albümü Smalhans bundan tam 5 yıl önce yayınlandı. Ve bir sonraki de, Garaj konserinden tam 14 gün önce yayına giriyor. İlk şarkısı, geldi bile!

Şimdi netleştirelim, yeni Lindstrøm albümünün ismi It’s Alright Between Us as It Is ve 20 Ekim’de Smalltown Supersound etiketiyle yayında. Grace Hall‘un uçsuz sesiyle Norveçli dehamızın 2015’teki Home Tonight single’ının ardından tekrar bir araya geldiği yeni şarkı da Shinin, o da hemen aşağıda heyecan tetikleme görevini üstleniyor.

Grace Hall’un dışında albüme dahil olan diğer isimler de Jenny Hval ve Frida Sundemo. 2015’te Todd Rundgren ve Emil Nikolaisen ile ortaklaşa Ruddans albümünü çıkaran Lindstrøm, son solo albümünüyse 2012’de yayınladı. Yani space disco’nun beyefendisi, tam 5 yıl sonra 9 şarkılık bir albümle sahalara dönüyor ve ne şanslıyız ki tam da o sıralar yolu Garaj’dan geçiyor!

It’s Alright Between Us as It Is

It’s Alright Between Us as It Is:

01 It’s Alright Between Us as It Is
02 Spire
03 Tensions
04 But Isn’t It [ft. Frida Sundemo]
05 Versatile Dreams (Interlude)
06 Shinin [ft. Grace Hall]
07 Drift
08 Bungl (Like a Ghost) [ft. Jenny Hval]
09 Under Trees

Yeni sezonda evden çıkmak için en güzel 37 neden sayın demezsiniz şimdi durup dururken. Ama deseniz sayardık, zaten demeden de saydık, bir bir yazıp anlattık. O nedenlerden biri de Lindstrøm. Ve dansın en “feel good” halini 4 Kasım Cumartesi Garaj’a getiriyor. Siz o gözünüze çarpan pembeli yerleri bir güzel karıştırın; fakat zamanınızı iyi kullanın çünkü biletler -ayıptır söylemesi- kapış kapış.

Sonradan üzülmemek adına, satışa çoktan çıkan etkinlik biletlerine şuradan

Merak ettiğiniz ne varsa giderecek etkinlik sayfasına da buradan ışınlanabilirsiniz.