MILLA JOVOVICH HELLBOY’UN KRALİÇESİ OLMAYA GELİYOR

MILLA JOVOVICH HELLBOY’UN KRALİÇESİ OLMAYA GELİYOR


Kraliçem çok yaşa!


2004 ve 2008 yıllarında Ron Pearlman’ın Hellboy yükünü sırtlamasıyla çizgi roman dünyasından sinemaya aktarılan Hellboy, geçtiğimiz aylarda tekrar sinema dünyasına misafir olacağını duyurmuştu.

Serinin yaratıcısı Mike Mignola’nın geçtiğimiz aylarda, yeni Hellboy filminin gelişiyle beraber Stranger Things’in şerifi olarak izlediğimiz David Harbour’ın Hellboy’u canlandıracağını açıklamasıyla da epey heyecanlanmıştık. Bu açıklamayla da filme adını veren geriye kalan tek önemli isim ise Blood Queen olmuştu. Resident Evil serisi ile “Aksiyonsa yaz beni de” diyen Milla Jojovich, yeni Hellboy filminde Blood Queen’i canlandıracak isim oldu. Jovovich’in hayat vereceği Blood Queen karakteri, aynı zamanda çizgi roman serisinde Lady of the Lake ismiyle de tanınan, kara büyüdeki uzmanlığı ve kökleri antik zamanlara dayanan geçmişiyle biliniyor.

The Descent’in yönetmeni Neil Marshall’ın yöneteceği ve çizgi roman serisinin yaratıcısı Mike Mignola’nın da senaryo ekibine dahil olduğu filmin çekimleri bu sonbaharda başlayacak.