MODERAT’I SEVEN COMA’YA AŞIK OLUR!

MODERAT’I SEVEN COMA’YA AŞIK OLUR!


Sen nelere kadirsin Almanya


Almanya, Avrupa’nın batısında yer alan, dili Almanca, para birimi Euro, başkenti de Berlin olan pek sevdiğimiz bir ülke. Köln ise Almanya’nın batısında, Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinde yer alan, sokaklarında dolaşırken “Almanlık be!” diye bağırma isteği uyandıran, gerçek anlamıyla tatlı bir kent.

Peki ya kim bu Coma?

Coma, Georg Conrad ve Marius Bubat ikilisinden oluşan, techno’nun pop’la buluştuğu noktada güzel işler yapan, hatta çok güzel işler yapan Köln çıkışlı çok sevdiğimiz bir grup! 2007 yılında kurulan Coma, elektronik müziğin dünya üzerindeki en kaliteli kayıtlarıyla buluşmamıza olanak sağlayan plak şirketi Kompakt’ın da en önemli isimlerinden biri.

Şimdi buraya kadar olanları sayıyoruz; Köln, kaliteli techno, Kompakt… Cennet diye bir şey varsa şu üç kavramın birleşiminden oluşan Coma, bize bunu kanıtlayabilir gibi duruyor.

2013 yılında yayınladıkları ilk albümleri In Technicolor’la dans pistlerinin altımızdan kaymasına, şarkılarla hem eğlenip hem de gözlerimizi kapattığımız anda farklı bir evrenin kapılarının açılmasına neden oldular. My Orbit, Maybach, The Great Escape ve Hoooooray gibi şarkılarla Coma’yı bir anda benimsedik ve gelecek işler için kemerlerimizi bağlayıp beklemeye başladık.

2015’te ise ilk albümü aratmayan güzellikteki ikinci albüm This Side of Paradise geldi. E zaten yukarıda Coma’nın bize kanıtlayabileceği cennet kavramından söz etmiştik. Bu albümle kendimizi gerçekten daha önce gitmediğimiz, gitsek bile farkında olmadığımız o müthiş noktada bulduk. Artık hep dans etmek, Coma’yı canlı canlı dinlemek ve müziğin içinde kendimizi kaybetmek istiyorduk.

O zaman müjdemizi isteriz!

Moderat’ın kapı komşusu Coma, Hohenzollern Bridge’de yürürken insanların dilek tutmak için astığı kilitlerden birine yukarıdakileri yazmışız gibi hissettiriyor ve 16 Eylül’de enfes canlı performansıyla bizleri dans pistinde yormak için Garaj’a geliyor! Hem aynı gece The Field da sahne alacak. Daha ne olsun!

Sınırlı sayıdaki avantajlı biletler için BURAYA!