MOTÖRHEAD’DEN DUYGULANDIRAN DAVID BOWIE COVER’I

MOTÖRHEAD’DEN DUYGULANDIRAN DAVID BOWIE COVER’I


We can be heroes, just for one day!


Rock dünyasının figür isimlerinden biri olan Motörhead’in, basçısı ve kurucusu Lemmy Kilmister’ın hayatını kaybetmeden önce yaptığı bir David Bowie cover’ı paylaşıldı.

hhh

1 Eylül’de Under Cöver isimli bir cover albümü yayınlamaya hazırlanan rock’ın maça ası grup, bu albümden yayınlayacağı ilk tekli için David Bowie’nin Heroes’unu seçip bir de üstüne müzik videosu çekti. 11 şarkıdan oluşacak albümün içerisinde Lemmy Kilmster’dan üç hafta sonra kanserden hayatını kaybeden David Bowie’nin yanı sıra Metallica, Sex Pistols ve Ramones gibi büyük isimler de yer alıyor.

2015’teki Bad Magic albümünün kayıtlarında kaydettikleri ve ilk defa bir albümde dinleyeceğimiz şarkı için Motörhead’in gitaristi Phill Campell “Harika bir Bowie şarkısı, hatta onun en iyilerinden biri.” diyerek sevgisini paylaştı. Davulcu Mikkey Dee de “Lemmy bununla gurur duyuyordu, sadece iyi olduğundan değil aynı zamanda eğlenceli olduğu için de!” diyerek hem eski dostunu andı hem de bu cover albümün yapım sürecinde ne kadar eğlendiklerini paylaşmış oldu.