NİLÜFER YANYA THE XX TURNESİNİN AÇILIŞINI YAPIYOR

NİLÜFER YANYA THE XX TURNESİNİN AÇILIŞINI YAPIYOR


İşte böyle bir başarı...


Yaptığı her işin altına hiç düşünmeden imzamızı atacağımız, yeni EP’si Plant Feed ile daha da çok sevmeye başladığımız, yeri gelirse ortamlarda öve öve bitiremeyeceğimiz Nilüfer Yanya, başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Ama biz demiştik!

Şimdi de en sevdiğimiz gruplardan The xx‘in altında çalacağı açıklanan Nilüfer Yanya için biz daha ne diyelim ya? Biz daha ne yapalım ya? Siz söyleyin.

Glasgow SWG3 Galvanizers Yard‘da, The xx ve son albümüyle her gün dinlemeyi ihmal etmediğimiz Perfume Genius‘ın vereceği konserde alt grup olarak çıkacak Kelly Lee Owens‘ın son anda çalamayacak olması nedeniyle, adı neon ışıklarla yanmaya başlayan Nilüfer Yanya, iki grubun öncesinde o güzel sesiyle şarkılarını söylemeye geliyor!

The xx’ten önce tüm İskoçya’nın canlı canlı dinleyeceği Nilüfer Yanya’yı, İstanbul’da bir kere daha dinlemek istiyorsan ya da hiç dinlememişsen sana bir müjdemiz var!

13 Ekim’de Chelou ile birlikte Garaj sahnesinde dinleyebilirsin! Sınırlı sayıdaki avantajlı biletlere de BURADAN ulaşabilirsin! Böyle bir yeteneği bir kere kaçırdıysan bir daha kaçırma. Haydi bakalım!

Daha detaylı bilgi için bu linke alalım seni.