RED BULL CANLI SAHNE SEZONU MFÖ KONSERİYLE AÇIYOR

RED BULL CANLI SAHNE SEZONU MFÖ KONSERİYLE AÇIYOR


7 Eylül, saat 21.00


Bizi Roskilde‘den Montreux‘ye götüren, oradan alıp bir de Lollapalooza‘ya bırakarak bu yaza damgasını vuran Red Bull; şu sıralar yepyeni ve fazlasıyla heyecan verici bir seriye başlıyor: Canlı Sahne! Yılın sonuna kadar her ay başka bir ismin özel bir performansını canlı yayınlayacak Red Bull, internete erişiminiz olan her yeri sahne önüne çevirmeye niyetli. Bu beş konserin ilk ayağını gerçekleştirecek isim ise “Türkiye’nin En İyi Grubu” tartışmalarında adı her zaman ileri sürülen; sahneye her çıktığında kültleşmiş performatif ritüelleriyle bir konserden çok daha fazlasına imza atan; üç birbirinden saygıdeğer, yetenekli ve sempatik müzisyenden oluşan MFÖ!

7 Eylül saat 21.00‘de İstanbul’da gerçekleşecek MFÖ konserini Red Bull Canlı Sahne aracılığıyla bu bağlantı üzerinden canlı yayınla izleyebileceksiniz. Ha, ama derseniz ki “Ben yine de orada bizzat bulunmak istiyorum”, onun için de bir imkan var.

23 Ağustos saat 23:59’a kadar bir MFÖ şarkısı içeren en fazla 30 saniyelik videonuzu buraya yükledikten sonra 28-30 Ağustos arasında gerçekleştirilecek oylamada en yüksek oyu alan 50 kişiden biri olursanız, bir davetiye almaya hak kazanıyor ve bu özel konseri bizzat izleyecek kişilerden biri olmayı başarıyorsunuz. İlk 50’ye giremeyen ya da “Evimin konforu varken niye gidip izleyeyim” diyenler de Canlı Sahne aracılığıyla bu konseri deneyimleyebilir. Deneyimleyeceksiniz, deneyimlediniz…