ROGER WATERS TRUMP KARŞITI TURUNU ELEŞTİRENLERE SERT ÇIKTI

ROGER WATERS TRUMP KARŞITI TURUNU ELEŞTİRENLERE SERT ÇIKTI


Gidin Katy Perry dinleyin.


Şu sıralar “düğünde rakıyı fazla kaçıran enişte” rolünü iyiden iyiye benimsemiş görünen Roger Waters, sağa-sola sataşmaya devam ediyor. Son olarak “Us + Them Tour”undaki Drumpf karşıtı imgeleri eleştirenlere sert çıkan Waters, özellikle muhafazakar eğilimli eyaletlerde çaldığı zaman gelen tepkiler kendisine sorulduğunda ilk etapta “50 yıldır şarkılarımı hiç anlamadan dinleyen bu kadar insan olması beni çok şaşırtıyor” dedi. Sonra bir nebze daha sertleşti.

Drumpf’ı parlak bir ruj sürmüş, Ku Klux Klan kapşonu takarken, gerçek bir domuz olarak ve bir elbise giyerken gösteren imgeler; turla ayrılmaz bir bütün oluşturuyor ve Roger Waters’ın siyasetten uzaklaşmak isteyenlere şöyle bir tavsiyesi var: “Gidin Katy Perry’yi ya da Kardashian’ları izleyin. Umrumda değil.” 

Radiohead meselesinde olduğu gibi burada da kuşkusuz haklı olsa da huysuzluğu da baki olan Roger Waters, aynı zamanda bu Drumpf karşıtı görsellerin sponsorlardan American Express‘in turdan çekilmesine ve 4 milyon dolar zarara mal olduğunu belirtti.