SANSASYONEL KONSER: AZEALIA BANKS 15 EYLÜL’DE GARAJ’DA!

SANSASYONEL KONSER: AZEALIA BANKS 15 EYLÜL’DE GARAJ’DA!


Ajandalar çıksın!


New York City’nin en çetin bölgelerinden biri olarak bildiğimiz Harlem’de büyüyen Azealia Banks, henüz 10 yaşındayken Broadway müzikallerinde yer almaya başladı. Böylelikle Rabbit Sense, Sleepover ve Heroes adlı oyunlarda başrol sahibi Banks’in müziğe ilgisi çok erken yaşta başlamış oldu.

Zaman geçti, kızımız büyüdü, sosyal medyayla tanıştı. İşte ne olduysa o zaman oldu! MySpace’de hepimizin ortak arkadaşının Santa Monica’dan Tom olduğu dönemde, yaptığı şarkıları bu platformda paylaşmaya başladı. MySpace sayesinde adını müzik camiasına yazdıran son isimlerden biri olan Banks, ilk anlaşmasını XL Recordings’le henüz 17 yaşındayken imzaladı. YouTube üzerinde 150 milyona yakın izlenme sayısı olan ve son 10 yılın en iyi şarkıları arasından gösterilen 212’nun başarısından sonra Interscope ve Polydor Records’la anlaşma imzalayan Azealia Banks, 2012 yılında yayınladığı mixtape’i Fantasea’den sonra aynı yıl ilk EP’si 1991’ı da piyasaya sürdü.

Bir anda dünyanın en tanınan sanatçıları arasında ismi sayılmaya başlanan Banks, ilk stüdyo albümü Broke With Expensive Taste’i 2014 yılında yayınladı. “Hip hop/rap ve pop karşımı müzik nasıl bir şey olmalı?” sorusunun cevabını en iyi şekilde veren albümlerden Broke With Expensive Taste’in başarısından sonra, i-D Magazine, Playboy ve Terry Richardson’ın objektifine verdiği pozlarla moda dünyasında da bir ikon haline geldi. Kızımız erken yaşta atıldığı sanat dünyasında bir anda farklı yönlere doğru evrilmeye, kendini geliştirdikçe güçlü kadın simgelerinden biri haline gelmeye başladı.

Bu dönemde Glastonbury, Coachella, Reading ve Melt gibi dünyanın en prestijli festivallerinde, dinleyicilere “İşte bu be kardeşim, konser işte bu!” dedirten performanslar sergiledi.

Azealia Banks’in yakında yayınlanacak albümü Fantasea II: The Second Wave ise 2012 yılında yayınlanan Fantasea’nin devamı niteliğinde olacak. Genç yaşına rağmen müthiş bir hayran kitlesine sahip olan Banks’in yeni albümünün de tüm dünyada büyük ses getireceğinin garantisini, sokaktan geçen taksici bile bize verebilir.

Bu denli başarılı bir ismi daha önce canlı olarak dinlemediyseniz ya da “Abi saçmalamayın bir kere izlemek yeter mi?” diyorsanız sizlere bir müjdemiz var! Azealia Banks 15 Eylül’de Garaj sahnesinde olacak! Bu performans kaçar mı? KAÇMAZ.

Azealia Banks konserinin sınırlı sayıdaki avantajlı biletleri BURADA!

Etkinlik için sizi BURAYA alalım.