STRANGER THINGS ÜÇÜNCÜ SEZON ONAYINI KAPTI

STRANGER THINGS ÜÇÜNCÜ SEZON ONAYINI KAPTI


Stranger Things evreni genişliyor


Geçtiğimiz senenin eşe-dosta anlata anlata bitiremediğimiz dizisi, Stranger Things, daha ikinci sezonu yayınlanmadan üçüncü sezon onayını kaptı.

Genç oyuncularıyla, heyecan verici hikayesiyle ya da müzikleriyle hepimizin bir köşesinden bayıldığımız Stranger Things’in ikinci sezonu 27 Ekim’de bizlerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin bu popülaritesinden memnun olan Netflix yöneticileri ve dizinin yaratıcıları Ross ve Matt Duffer biraderler, yaptıkları açıklamada şimdiden üçüncü sezon için onay aldıklarını hatta dördüncü sezon onayının bile yolda olduğunu açıkladı.

Bizleri yeni sezon hakkında bilgilendirmeye devam eden ikili, bu sezonun bir dizi sezonundan çok bir devam filmi gibi olacağını paylaştı. Hikayenin gittikçe büyüyerek yavaş yavaş kasabanın hatta şehrin veya eyaletin dışına taşma ihtimalinden bahseden ikili, “Will geçen sene öbür tarafa geçip geri geldiğinde belki arkasında canavarı da getirmiş olabilir.” diyerek bizleri bu sezonda nasıl sürprizler beklediğiyle ilgili tedirgin edici ipuçları verdi.