THOM YORKE VE JONNY GREENWOOD’DAN İKİ KİŞİLİK DEV İTALYA KONSERİ

THOM YORKE VE JONNY GREENWOOD’DAN İKİ KİŞİLİK DEV İTALYA KONSERİ


Baştan-sona izleyin!


Hatırlarsanız geçtiğimiz ay Radiohead’in koca yürekli ikilisi Thom Yorke ve Jonny Greenwood‘un, iki kişilik özel mi özel bir konser için İtalya’ya gideceğini söylemiştik. İşte o konser dün gece gerçekleşti ve radiohead.tv kalitesinde olmasa da baştan sona kaydı hemen aşağıda!

yorke-jonny

Bir süre önce İtalya, Le Marche’de ardı sıra gerçekleşip büyük hasara yol açan depremlere kayıtsız kalmayan ikili, bu özel konserin gelirini depremden zarar gören çevrenin restorasyonuna bağışlayacaklarını duyurmuştu. Öyle çıkıp birkaç parçayla geçiştirip inmeli bir performans zaten beklemiyorduk; fakat ikili yıllardır çoğu konserlerinde çalmadıkları birçok şarkıyı yeniden dirilterek türüne az rastlanır bir konsere daha imza attı.

Macerata Sferisterio açık hava stadyumunda gerçekleşen konserde, 2007’nin efsanevi In Rainbows’undan Faust Arp, 2003’ün Hail to the Thief’inden A Wolf At The Door ve Yorke’un 2006’daki solo albümü The Eraser’den Cymbal Rush gibi yıllardır canlı performans yüzü görmemiş hatta Follow Me Around gibi, daha önce yayınlanmamış şarkılar gün yüzüne çıktı. Yine arkalarında eşine-benzerine az rastlanır bir konser bırakan Yorke ve Greenwood’un bu iki kişilik dev performansını, aşağıdaki Periscope yayınından baştan sona izleyebilirsiniz. Az vakitli ama çok meraklılar için, Follow Me Around, 44.40 gibi başlıyor, Faust Arp da 15.20 civarında. Sıra sıra setlist de hemen aşağıda. Hadi yine iyisiniz!

“Daydreaming”
“Bloom”
“Faust Arp”
“The Numbers”
“Weird Fishes/Arpeggi”
“Nude”
“Exit Music (For A Film)”
“I Might Be Wrong”
“Follow Me Around”
“A Wolf At The Door”
“How To Disappear Completely”
“Present Tense”
“Give Up The Ghost”
“Cymbal Rush” (Thom Yorke solo song)
“Like Spinning Plates”
“All I Need”
“Street Spirit (Fade Out)”
“Pyramid Song”
“Everything In Its Right Place”
“No Surprises”
“Karma Police”