TYRION LANNISTER BU CİNAYETİ ÇÖZER!

TYRION LANNISTER BU CİNAYETİ ÇÖZER!


Rememory


Khaleesi’nin sağ eli, Lannister ailesinin istenmeyen çocuğu Tyrion Lannister, gerçek adıyla Peter Dinklage, Rememory adlı filmle bu kez bir cinayeti çözmeye geliyor.

Penelope filminden tanıdığımız ve şu sıralar Netflix‘in A Series of Unfortunate Events‘i için çalışan Mark Palansky‘nin yönetmenliğini üstlendiği filmde, anımsatıcı bellek keşfinden sonra öldürülen bir bilim adamının çevresinde gelişen olaylar anlatılıyor. Dinklage ise bu cinayeti çözmek için ortaya çıkan gizemli bir adamı canlandırıyor. Olaylar ilerledikçe ve yeni kişilerin adı geçmeye başladıkça ortalık karışıyor, içinden çıkılmaz bir hale dönüyor.

Rememory’de Peter Dinklage’a, Julia OrmondMartin DonovanHenry Ian CusickEvelyne Brochu ve geçtiğimiz sene hayatını kaybeden Anton Yelchin eşlik ediyor.

İlk gösterimi 24 Ağustos’ta Google Play üzerinden gerçekleştirilecek olan filmin vizyon tarihi ise 8 Eylül olarak açıklandı.

Peter Dinklage’i Tyrion Lannister olarak görmeye alıştığımız şu günlerde dedektif rolünde izleyecek olmak, bakalım nasıl olacak?