XAVIER DOLAN BOY ERASED İLE HOLLYWOOD’A TRANSFER OLUYOR

XAVIER DOLAN BOY ERASED İLE HOLLYWOOD’A TRANSFER OLUYOR


Nicole Kidman, Russell Crowe ve Flea


Genç yaşında çektiği başarılı filmler ve çalıştığı büyük isimlerle takdir ve tebriklerimizi sunuduğumuz isimlerden biri olan ve The Death and Life Of John P. Donovan’ın son rötuşlarıyla uğraşan Xavier Dolan, oyuncu olarak Hollwood’a transfer olmaya hazırlanıyor.

Her filminde “Bakalım bu sefer nasıl bir kadro ile çalışacak?” ya da “Bu sefer farklı bi hikaye mi anlatacak yoksa!?” sorularını sorduran Xavier Dolan, Hollywood’daki ilk büyük rolünü kapmak üzere. Jason Bateman ve Rebecca Hall’lu kadrosuyla övgüleri toplayan The Gift’in yönetmeni Joel Edgerton’ın yeni filmi Boy Erased’da rol alacak Dolan’a Nicole KidmanRussell Crowe ve Red Hot Chili Pepper grubunun basçısı Flea gibi isimler eşlik edecek.

Gerard Conley’in kitabından uyarlanacak film, küçük bir ABD kasabasında görevili bir papazın oğlu olan John’un cinsel yönelimi yüzünden yaşadığı sıkıntıları ve kasabadan uzaklaştırılmasını konu alacak. Çekimleri bu sonbaharda başlayacak Boy Erased, 2018 ödül sezonunun bol bol konuşulacak filmleri arasında şimdiden yerini alacak gibi gözüküyor.

indir