1 EKİM’E KADAR GARAJ’DAKİ KONSERLERE BİR BİLET ALANA BİR BİLET BEDAVA!

1 EKİM’E KADAR GARAJ’DAKİ KONSERLERE BİR BİLET ALANA BİR BİLET BEDAVA!


Koş vatandaş!


Sezon açıldı, keyifler yerinde! Sevdiğimiz mekanların açıkladığı isimlerle mutluluktan havalara uçtuk, bunu da sizinle birçok kez paylaştık!

Play Tuşu ortaklığıyla da müthiş bir Garaj line-up’ı hazırladık ve afiyetle izleyin, dinleyin diye en güzel isimleri sizler için Garaj sahnesinde ağırlamaya başladık.

Peki, bu listede kimler vardı ya?” diye sorabilirsin, cevabını hemen aşağıya iliştiriyoruz ve “Kimler yok ki Play Tuşu okuru!” diyoruz.

Peki, şimdi seni nasıl bir güzellik bekliyor? Hazır ol, açıklıyoruz!

1 Ekim’e kadar 1+1 olmak üzere her gün konser takvimimizden iki yeni yabancı sanatçımızı açıklıyoruz. Heyecandan ne yapacağımızı şaşırdık, bu süre zarfında takvimimizdeki bütün etkinliklerimiz 1+1 bilet uygulamasıyla satışta olsun dedik. En sevdiğini, sevgilini, az sevdiğini, tanısan seveceğini kap, yolunu Garaj’la kesiştir. 1+1 kampanyamız yarından itibaren 1 Ekim’e kadar geçerlidir, sonra duymadık, görmedik, biletler yok olmuş demek yok.

1+1 kampanyamızın geçerli olduğu tarihler arasında, daha önceden satın almış olduğun biletinle birlikte Garaj gişesine geldiğinde hediye biletini alabilirsin.

Herkese şimdiden iyi eğlenceler!

Tüm etkinlik biletlerine BURAYA tıklayarak ulaşabilirsin. Haydi koş koş koş!