ANTONIO BANDERAS GENIUS’IN YENİ SEZONUNDA PABLO PICASSO OLACAK

ANTONIO BANDERAS GENIUS’IN YENİ SEZONUNDA PABLO PICASSO OLACAK


Si..


Antonio Banderas a.k.a El Mariachi National Geographic’in Emmy adayı dizisi Genius’da Pablo Picasso’yu canlandırmak için imzayı attı…

Brian Grazer ve Ron Howard gibi Hollywood’un iki önemli yönetmeninin kurduğu Imagine Entertainment’ın elinden çıkan Genius, ikinci sezonunda sanat dünyasının kilometre taşı isimlerinden biri olan Pablo Picasso’nun hayatını anlatacağını önceden duyurmuştu. Geçtiğimiz sezon Geoffrey Rush ve Emily Watson’ın başrollerinde olduğu yapım, ünlü fizikçi Albert Einstein’ın öğrencilik yılları ile İkinci Dünya Savaşı’ndan sonra ABD’ye yerleşmesine kadar olan zaman dilimini anlatmıştı. Oldukça beğenilen yapım emeklerinin karşılığını almış ve Emmy Ödülleri’ne de aday olmuştu.

Picasso’yu canlandırması içn düşünülen isimler bugüne kadar gizli tutulurken o gün geldi ve şanslı isim açıklandı. Pablo Picasso’nun hayat öyküsü beni büyüledi. Benim de doğum yerim olan Malaga’dan gelen bu adama çok saygı duyuyorum. Dünyadaki en yenilikçi ressamlardan birinin hikayesinde başrolü oynamak beni şimdiden çok heyecanlandırdı.” açıklamasıyla hem sanatçıya olan saygısını belirtip hem de kendisini canlandırma hakkını kazanan hemşerisi Antonio Banderas oldu.

Bu kararını da “Antonio doğal bir seçimdi. bizim tam da aradığımız gibi Picasso gibi etrafındaki dehayı ararken sınırları olmadan hareket eden biri ve oyunculuk yelpazesi son derece geniş. Bütün yeteneğini bu projeye aktaracağından hiç şüphemiz yok.” sözleriyle paylaşan Brian Grazer’a katılmamak mümkün mü?

Henüz yeni sezonun ne zaman başlayacağı belli değil ama bizce de Antonio Banderas bu rol için uygun bir kaç kişiden biri.