BILL WITHERS’TAN 32 YIL ARADAN SONRA İLK ŞARKI

BILL WITHERS’TAN 32 YIL ARADAN SONRA İLK ŞARKI


(You‘ve Been Quite a Doll) Raggedy Ann


Ain’t No Sunshine ile en az hepimizin bir kere dinlediği Bill Withers, sahnelerden emekli olduğu 1982 yılından sonra ilk kez mikrofon başına geçti.

1970 – 85 yılları arasında sahnelerin tozunu attıran ve Just The Two Of Us; Ain’t No Sunshine, Lean On Me ve Lovely Day gibi popüler şarkıların sahibi Bill Withers, “Bu hayat tarzı pek benlik değil” diyerek bıraktığı müzik kariyerine bir şarkılık geri döndü. 3 Grammy sahibi olan ve 2015 yılında Rock & Roll Hall of Fame’e giren veteran isim, ABD’li country şarkıcısı Little Jimmy Dickens anısına, onun şarkılarının yorumlandığı bir albümde sanatçının (You‘ve Been Quite a Doll) Raggedy Ann isimli şarkısını seslendirdi.

The Rhinestone Hillbilly isimli 16 şarkıdan oluşan albüm için stüdyoya giren Bill Withers, 1985’teki Watching You Watching Me albümünden beri sahnelerden uzaktaydı. Sahnelerden uzak olmasına rağmen müzikten tabi ki de kopmayan Withers, Gerogre Benson ve Kimmy Buffet gibi isimler için şarkılar yazmaya devam etmişti.

Umarız bu geri dönüş tek seferlik olmaz ve Ain’t No Sunshine amcayı tekrar bol bol dinleme belki zileme şansına erişiriz.