GENGAHR’DAN EN AZ BEŞ KERE ÜST ÜSTE DİNLEME GARANTİLİ YENİ ŞARKI

GENGAHR’DAN EN AZ BEŞ KERE ÜST ÜSTE DİNLEME GARANTİLİ YENİ ŞARKI


Carrion


Indie rock ve Londra’yı birbirinden ayrı düşünmek, biranın yanında çay içmek gibi bir kavram haline gelmeye başladı. Londra’nın son zamanlarda bu konuda bize verdiği isim ise yakında adını en iyi festivallerde duymaya başlayağımız Gengahr!

Felix Bushe, John Victor, Hugh Schulte ve Danny Ward’dan oluşan ve müzik kariyerine 2013’te başlayan Gengahr, BBC Radio 1’ın ünlü DJ’i Huw Stephens’ın programında yer vermesinin ardından, kendini Glastonbury Festivali’nin geleceğin yıldızlarını ağırladığı Introducing sahnesinde buldu ve “Yakında adımı her yerde duyacaksınız, sıkı durun!” demeye başladı.

2015’te ilk stüdyo albümü A Dream Outside‘ı yayınlayan grup, ilk albümde bile en iyi müzisyenlerin, grupların şarkı sözü yazabilme kapasitesine erişti ve eleştirmenlerden hatırı sayılır geri dönüşler aldı.

Gengahr‘dan bugün de Carrion adında yepyeni bir şarkı ve video geldi. Carrion, melodiler başladığı anda sizi içine alıyor, hem karanlığı hem de eğlenceyi bir arada yaşatıyor. Biz şarkıyı buraya bırakalım, siz kendiniz karar verin.

Ayrıca Gengahr, Türkiye’deki ilk performansıyla 28 Ekim’de Keep Shelly In Athens ile birlikte Garaj’da sahne alacak! 1 Ekim’e kadar 1 bilet alana 1 bilet bedava kampanyamız devam ederken bu çocukları kaçırmayın.

Biletler Biletix ve Garaj’da! Etkilikle ilgili daha fazla bilgi ise BURADA!