2018’DE YENİ BİR MY BLOODY VALENTINE ALBÜMÜYLE KARŞILAŞABİLİRİZ

2018’DE YENİ BİR MY BLOODY VALENTINE ALBÜMÜYLE KARŞILAŞABİLİRİZ


Çal be Kevin Shields!


22 yıl aradan sonra 2013 yılında yayınladıkları üçüncü albümleriyle büyük bir heyecan yaratan My Bloody Valentine, görünüşe göre yeni bir albüm üstünde çalışıyor.

my-bloody-valentine-loveless

Kürasyonunu Sigur Rós’un yaptığı Norður og Niður festivalinde sahne alacak My Bloody Valentine’dan Kevin Shields için hazırlanan bio’da yer alan bilgiler grubun yeni bir albüm üzerinde çalışıyor olabileceğine dair soru işaretleri yaktı. “Şu anda Loveless ve Isn’t Anything’in analog plak versiyonu ve 2018’de piyasaya çıkacak yeni My Bloody Valentine albümü üzerinde çalışıyor.” şeklinde biten bir açıklamaya sahip olan sanatçı bio’suna göre önümüzdeki yıl muhtemel bir My Bloody Valentine albümüyle karşılaşabiliriz.

Daha önce de zamanında  grubun 22 yıl beklenen ve bir mit haline dönen üçüncü albümleri Only Tomorrow için “Bu albüm için de şüpheci yaklaşıyorlardı ama zaman her leyin mümkün olabileceğini gösterdi.” Açıklamasını yapan Shields ve arkadaşları henüz bu bilgiyle ilgili bir yalanlama ya da açıklamada bulunmadı. Zaten de bulunmasın ne gerek var değil mi!