NOEL GALLAGHER OASIS DÖNEMİNDEN KALMA EKİPMANLARINI SATIYOR

NOEL GALLAGHER OASIS DÖNEMİNDEN KALMA EKİPMANLARINI SATIYOR


Akustikle başlayıp elektroya geçenler için...


Daha dün yeni albüm haberini aldığımız Noel Gallagher, Oasis günlerinden kalma ekipmanlarının bir kısmını satılığa çıkardığını duyurdu.

Noel_0004_Orange_OR120_Head_Cabinet.jpg_vp3tov

Noel Gallagher’s High Flying Birds olarak yayınlayacağı yeni albümü Who Built The Moon?‘u 24 Kasım’da yayınlamaya hazırlanan Noel Gallagher, içerisinde kendisi için özel olarak yapılmış amfilerin, gitarların ve diğer teknik ekipmanların da yer aldığı bir stüdyo dolusu ekipmanını satışa çıkarıyor. Oasis ile turne ve stüdyo kayıtlarında kullandığı ama artık ihtiyacı olmadığını açıklayan Gallagher, bir de şunları söyledi.

“Benim kadar uzun süre müzik yaptığınızda elinizde benim ki kadar geniş bir ekipman listesi oluyor ve bunların çoğu stüdyolarda ve ya depolarda boşuna bekliyor. Bunlar benim ve grubun geçmişinde önemli anlarda kullanılan ekipmanlar ve hala kullanılabilir durumda. Ben de artık kullanmadığıma göre artık benim kadar onlara iyi bakacak birilerine ulaşmasını istiyorum.” diyerek paylaştığı listeyle gençleri ve ya müzik severleri sevindirmeyi hedefleyen Gallagher’ın ekipman listesi ise şu şekilde.

Noel_0003_Noel-EpiphoneProfessional.jpg_fkgizq