ÖZLEDİĞİMİZ KING KRULE ADIM ADIM GELİYOR

ÖZLEDİĞİMİZ KING KRULE ADIM ADIM GELİYOR


Dum Surfer


King Krule, Edgar The Beatmaker, The Return of Pimp Shrimp, DJ JD Sports, Zoo Kid ya da Archy Marshall, istediğiniz ismi seçin ama King Krule hakkında söyleyebileceğimiz kesin bir şey var ki o da her yeni işiyle bizi büyülemeye devam ettiği.

krule_k

King Krule mahlasıyla en son 2013’te 6 Feet Beneath the Moon albümünü yayınlayan kızıl prens, en son 2015’te kimlikte yazan adı Archy Marshall çatısı altında A New Place 2 Drown‘ı yayınlamıştı. Üzerinden de epey geçti, şimdi tam da yeni albüm vakti diye düşünürken bir bir yeni şarkılar paylaşıp üstüne de önümüzdeki ay The Ooz isimli yeni bir albümün geleceğini de müjdeleyen Birleşik Krallığın Havuç’u, önce Facebook hesabından bir dakikalık bir video ve ardından Czech One isimli şarkısını paylaşmıştı.

Bugün de albümden yeni teklisi Dum Surfer isimli yeni şarkısıyla arz-ı endam eden genç yetenek, izlerken içindeki hastalıklı havanın bize kadar ulaştığı bir de video çekti. Lafı uzatmadan King Krule’un VHS efektli, bol hastalıklı ve göz altı morluklu videosu için sizleri böyle alalım.