PENELOPE CRUZ VE JAVIER BARDEM YENİ ASGHAR FARHADI FİLMİNDE

PENELOPE CRUZ VE JAVIER BARDEM YENİ ASGHAR FARHADI FİLMİNDE


Everybody Knows


Geçen sene The Salesman ile En İyi Yabancı Film Oscar’ını evine götüren İranlı yönetmen Asghar Fahradi, yeni filminde birlikte görmekten büyük keyif aldığımız iki ismi tekrar bir araya getiriyor.

Geçen sene ABD başkanı Donald Trump’ın yaptığı açıklamalardan sonra ödül törenine katılmayı reddeden ve En İyi Yabancı Film Oscar’ını kazanan İran sinemasının önemli ismi Asghar Fahradi’nin yeni filminden detaylar gelmeye başladı. 2008 yılında Vicky Cristina Barcelona’da birlikte izlediğimiz Javier Bardem ve Penelope Cruz çifti, 2013’deki The Conselor’dan sonra Fahradi’nin Buenos Aires’de geçecek yeni filmi Everybody Knows’da tekrar bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Bir kutlama için ailesi ile birlikte Buenos Aires’ten İspanya’ya giden Caroline’in kısa sürmesi gereken ama hiç de öyle olmayacak hikayesini izleyeceğimiz filmin müzikleri ve sinematografisi ise emin ellerde. Bugüne kadar Pedro Almodovar’ın bir çok filminin soundtrack’ine imza atmış Albetro Iglesias’ın müziklerden sorumlu devlet bakanı olacağı filmin kamera arkası da Volver ve The Skin I Live’da yönetmene eşlik eden Jose Luis Alcaine’e emanet.

Daha önce ağırlıklı olarak gerilim filmi olacağı konuşulan ama dedikodular onaylanmayan Everybody Knows’un çekimlerinin ne zaman başlayacağı ya da vizyon tarihi henüz açıklanmadı ama önümüzdeki sene Cannes Film Festivali’nde ilk gösterimini yapacağına banko oynarız.