RED BULL CANLI SAHNE HIZ KESMİYOR: SELDA BAĞCAN & BOOM PAM

RED BULL CANLI SAHNE HIZ KESMİYOR: SELDA BAĞCAN & BOOM PAM


27 Eylül, saat 21.00


Red Bull’un güzeller güzeli yepyeni serisi Canlı Sahne, MFÖ’yle yaptığı açılışın ardından hız kesmiyor ve enfes bir gecede daha internet bağlantısı olan her yeri biz diyelim bir Primavera Ana Sahne, siz deyin Glastonbury Pyramid Stage‘e çevirme konusundaki iddiasını sürdürüyor. Selda Bağcan ve Boom Pam 27 Eylül saat 21.00’de Zorlu PSM Studio’da sahne alıyor, Canlı Sahne ise bilgisayarınızın ekranını bir kere daha sahne önü VIP‘ye dönüştürüyor!

70’li yıllarda protest müziğin bayrak isimlerinden olan, Elijah Wood ve Mos Def gibi isimlerin öncülerinden olduğu bir furyayla günümüzde hak ettiği konuma geri kavuşan Selda Bağcan; Primavera’da olduğu gibi 27 Eylül akşamı da sörf rock’ın İsrail şubesi Boom Pam‘le birlikte sahne alacak. Siz de bütün bunları tam buradan canlı yayınla izleme şansına erişeceksiniz, eriştiniz… İsterse siz almaya yeltenmeden önce biletler tükensin, ister sahne önünün sağ tarafına doğru duran uzun boylu arkadaş çenebaz çıksın… Canlı Sahne’de bu dertlerin hiçbiri yok! Hatta tatlış mı tatlış oldukları için buraya iletişim bilgilerinizi bırakırsanız 27 Eylül’de size hatırlatma yapıyorlar.

Ha bu arada, “MFÖ konseri mi, o ne ara oldu ben duymamıştım?!” diye hayıflananları mutlu edecek bir şey söyleyelim: MFÖ konseri, 7 Aralık’a kadar yine buradan izlenebiliyor.

Canlı Sahne yıl sonuna kadar devam edecek, oley!