STRANGER THINGS’TEN GEÇMİŞE SAYGI DURUŞU NİTELİĞİNDE POSTERLER

STRANGER THINGS’TEN GEÇMİŞE SAYGI DURUŞU NİTELİĞİNDE POSTERLER


Seç, beğen, al


Stranger Things‘in 80’lerle olan göbek bağını artık bilmeyen yoktur. Bilmiyorsanız diziyi izlemiyorsunuz demektir. Bunu başka türlü açıklayamayız! Dizi ekibinin de geçmiş döneme genel olarak büyük bir sempatisi olduğunu yaptıkları her işle anlayabiliyoruz.

Geçtiğimiz günlerde Alien‘a atıfta bulunan Stranger Things posterini sizlerle paylaşmıştık. Bugün bir güzellik daha yapıyor ve o posterleri +4’lüyoruz!

Kült filmlerden Stand By Me, The Running Man, Firestarter, A Nightmare On Elm Street‘e benzer posterlerle bir kere daha kalbimiz çalan Stranger Things’in 27 Ekim’de başlayacak yeni sezonu için de geri sayıma başlıyoruz.

Son dönemde, hayatımızda farklı bir noktada konumlandırdığımız Stranger Things’in ikinci sezonunda bizi nelerin bekleyeceğini henüz bilmiyoruz. “Dünya zaten döneceği kadar tersine dönmüş, en fazla ne olabilir ki?” diye düşünmeye başladığımız anda ilk sezonu hatırlıyor ve “Her şey olur abi, her şey olur!” diyoruz. O zaman yeni sezon fragmanını da aşağıya iliştirelim ve olabilecekler için kafa yormaya devam edelim.