THE BETA BAND’İN İKONİK FRONTMAN’İ STEVE MASON YARIN AKŞAM GARAJ’DA!

THE BETA BAND’İN İKONİK FRONTMAN’İ STEVE MASON YARIN AKŞAM GARAJ’DA!


Hem de akustik performansıyla...


Play Tuşu ve Garaj ortaklığıyla hazırlanan Garaj line-up’ı her hafta yüzümüzü farklı isimlerle güldürmeye, keyfimizi ikiye, üçe, beşe katlamaya tam gaz devam ediyor. Programın üçüncü haftasında ise karşımıza çok sevdiğimiz, ikonik müzisyenlerden biri çıkıyor; Steve Mason!

Radiohead ve Oasis gibi gruplara ilham kaynağı olan The Beta Band’le başladığı müzik kariyerine şu an solo olarak devam eden Steve Mason’ı 22 Eylül’de Garaj sahnesinde akustik olarak dinleyeceğiz! Lütfen girişte herkes telefonlarını kapatsın, hüzünlenip eski sevgililerinize mesaj atmak istemezsiniz!

Peki, The Beta Band çoğumuzun hayatına nasıl girdi? Önce onu hatırlayalım istiyoruz.

John Cusack ve Jack Black‘i başrolde izlediğimiz, Nick Hornby‘nin aynı adlı kitabından uyarlanan High Fidelity filminin en can alıcı sahnelerinden birinde The Beta Band‘in Dry The Rain‘ini dinleyip “İşte bu! İşte soundtrack böyle olmalı!” diyerek, şarkıyı yıllarca sabit kalacağı playlist’lerimize eklemiştik.

Kısa bir zaman sonra The Beta Band dağıldı ve bizler de büyük bir boşluğa düştük. Üstelik boşluğa düşen de sadece bizler değildik. Steve Mason, bu dağılmadan sonra büyük bir depresyona girmişti. Neyse ki Steve Mason, King Biscuit Time adıyla yeniden kayıtlar yayınlamaya başladı. Bu bile bizi mutlu etmeye yeterken, üstüne bir de Jimmy Edgar’la projesi Black Affair’la da bir albüm çıkardı.

Steve Mason’ın dönüşü gerçek anlamıyla muhteşem olmuştu!

Kariyerine şu anda solo olarak devam eden Steve Mason, Boys Outside, Monkey Mind’s In Devil Time ve Meet the Humans olmak üzere üç stüdyo albümü yayınladı. Geçtiğimiz yıl yayınladığı Meet the Humans‘la “Geçtiğimiz yılın gizli en iyi albümü” ünvanını da böylece üstlenmiş oldu.

Şimdi neler oluyor?

The Beta Band’in ikonik frontman’i, sesiyle her dinleyeni hüzünlendirme potansiyeline sahip Steve Mason, yarın akşam akustik performansıyla Garaj sahnesinde! 

Bu denli efsaneleşmiş bir ismi kaçırırsan, üzülürsün. O yüzden ne yapıyoruz? 1 bilet alana 1 bilet bedava kampanyası da devam ederken Steve Mason’ı kaçırmıyor, hep birlikte sahne önündeki yerimizi alıyoruz.

Etkinlikle ilgili daha fazla bilgiye ŞURADAN, biletlere de Biletix ve Garaj gişelerinden ulaşabilirsin.