13 EKİM CUMA TREAT YO SELF GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN!

13 EKİM CUMA TREAT YO SELF GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN!



Bugün günlerden 13 Ekim Cuma aka Treat Yo Self! En sevdiğimiz komedi dizilerinden biri olan Parks and Recreation’ın unutulmaz ve daha sonra klasikleşmiş bölümü olan Treat Yo Self ile gün, sizin gününüz!

Başrollerini Amy Poehler, Aubrey Plaza, Nick Offerman, Aziz Ensari, Chris Pratt, Adam Scott ve Rashida Jones’un paylaştığı mockumentary tarzındaki Parks and Recreation’ın en sevilen bölümlerinden biri olan Treat Yo Self’in yıl dönümü. Bilmeyenler için Treat Yo Self’in ne olduğunu kısaca özetlersek dizide Aziz Ansari’nin canlandırdığı Tom Haverford ve Marietta Sangai Sirleaf’in canlandırdığı Donna Meagle karakterlerinin yılın bir gününü sadece kendilerine ayırarak canı ne isterlerse onu yaptığı; dert tasa düşünmeyip, alışveriş, masaj, seyahat, alkol, parti ve daha bir sürü keyif verici aktiviteye bulaştıkları bir gün.

Bizler de 2009 – 2015 yılları arasında yayınlanan dizinin 2011’den itibaren en çok sevilen ve beklenen bölümleri arasında yer alan Treat Yo Self mirasını devam ettirmek hem canımız ne isterse onu yapalım hem de kendimizi şımartıp küçük bir mola verelim. İster bu günü haftasonuna hazırlık olarak görün, ister “Aman ya bir günü kendime ayırsam n’olcak” deyip aradığınız fırsat olarak tasarlayın zaten hazır günlerden cuma ve hava da güzelken şehirde yapılacak bir dolu aktiviteyle işe başlayabilirsiniz.

Henüz izlemediyseniz ya da tekrar izlemek istiyorsanız Blade Runner 2049’ı 3D değil 2D izleyin, Arkadaşlarınızla iş çıkışı buluşup bir şeyler içmeye çıkın, uzun zamandır aklınızda olan ayakkabıyı alın, kendinize güzel bir yemek ısmarlayıp kokteyllerle şımartın ya da tüm müzik dünyasının hakkında konuştuğu Nilüfer Yanya ve videolarıyla kendine hayran bırakan Chelou’nun Garaj’daki konserine gidin. Orası size kalmış.

Ama unutmayın, bugün için tek sloganımız var; Treat Yo Self!