BELLE AND SEBASTIAN YENİ ALBÜM YAYINLAMAYA HAZIRLANMIYOR

BELLE AND SEBASTIAN YENİ ALBÜM YAYINLAMAYA HAZIRLANMIYOR


Onun yerine EP serisi yayınlıyor


Yaptığı her işin aşırı tatlı olduğunu düşündüğümüz, İskoçya’nın medar-ı iftiharı Belle and Sebastian, yeni bir EP serisi yayınlamaya hazırlanıyor ve halihazırda epey yüksek olan keyfimizi birkaç kat yukarılara taşımayı başarıyor!

Geçtiğimiz aylarda yayınlandıkları We Were Beautiful‘a kısa zaman önce video çeken Belle and Sebastian’ın EP serisinin adı How To Solve Our Human Problems olacak. İlk EP 8 Aralık’ta yayınlanacakken, ikinci EP 19 Ocak’ta, üçüncü ve son EP ise 16 Şubat’ta yayınlanacak.

Grubun biraz daha bekleyip albüm çıkarmak yerine, neden belirli zaman aralıklarıyla EP çıkardığını bizim gibi siz de merak ediyorsunuz, eminiz. Grubun frontman’i Stuart Murdoch şöyle açıklıyor; “Son zamanlarda LP çıkarmak epey hayal kırıklığı yaşatıyor, o yüzden farklı bir şey denemek istedik. 20 yıldan uzun süredir bu işin içindeyiz ve değişik şeylere açık olmak istiyoruz.

Bu haberle birlikte I’ll Be You Pilot adlı single yayınlayan Belle and Sebastian‘ın yeni şarkısı için sizi aşağıya alalım ve 8 Aralık’a doğru geri sayıma başlayalım.