KATE WINSLET VE JAMES CAMERON YENİ AVATAR FİLMİNDE BULUŞUYOR

KATE WINSLET VE JAMES CAMERON YENİ AVATAR FİLMİNDE BULUŞUYOR


Hadi bakalım...


ALdığı kötü yorumlara rağmen tüm zamanların en çok kazandıran filmi olan Avatar serisinin 4 yeni filminin onaylanmasına ve dudak uçuklatan maliyetine şaşırdığımız şu serin günlerde serinin oyuncu kadrosuna, James Cameron’ın daha önce kült film Titanic’te birlikte çalıştığı Kate Winslet de katıldı.

Steven Spielberg’ün bir boy küçüğü olarak ellini attığı her filmde adından söz ettirmeyi başaran ve Rambo, Terminator, Avatar ve Alien filmlerinin yönetmeni James Cameron, maliyeti bir milyar doları bulacak dört yeni Avatar filminden Avatar 2’de Kate Winslet ile çalışacağını açıkladı.

Deadline’a verdiği röportajda “Kariyerimizin en güzel işlerinden birini ortaya çıkardığımız Titanik’ten bu yana Kate ve ben, 20 yıldır birlikte hayata geçirecek yeni bir proje arıyorduk. Onun canlandıracağı Ronal karakterini beyaz perdede görmek  için çok heyecanlıyım” diyen Cameron, Ronal karakteriyle ilgili detay vermedi. İlk filmdeki kadrodan Sam Worthington, Zoe Saldana, Joel David Moore, Stephen Lang, Matt Gerald ve Sigourney Weaver’ın aynen devam edeceği Avatar 2’ye ek olarak Cliff Curtis ve Game of Thrones’tan Oona Chaplin dahil olacak.

Çekimleri 25 Eylül’den itibaren devam eden 2. ve 3. filmi biraz daha bekleyeceğiz gibi gözüküyor çünkü en yakın tarihli olan 2. filmin ülkemizde vizyon tarihi 18 Aralık 2020.