LIAM NEESON VUR KIRDAN ÇOK UZAK KALAMADI

LIAM NEESON VUR KIRDAN ÇOK UZAK KALAMADI


Dön çaresiz başım...


Aksiyon filmi denince akla gelen ilk üç isimden biri olan İngiliz aktör Liam Neeson, geçtiğimiz haftalarda açıkladığı aksiyon filmlerinden emeklilik kararını çabuk bozdu. Geri dönüyor.

Taken serisi, Unknown, The Grey gibi aksiyon filmlerinin yanı sıra Schindler’s List, Michael Collins, Husband and Wives gibi önemli filmleriyle de hafızalarımıza kazınan Liam Neeson, geçtiğimiz haftalarda aksiyon filmlerinden emekli olduğunu açıklamıştı. Bu kararından pişman olacak ki son olarak “Yok yahu ben vurdulu kırdılı film olmadan duramam” demiş olacak ki aksiyon filmlerine geri dönme kararı aldı.

“Bu doğru değil, bana bak! Geçmiş zamanda konuşuyorsun. Mezara girene kadar aksiyon filmleri yapmaya devam edeceğim. Ben emekli olmam!” diyerek kedin yaptığı açıklamayı ilginç bir şekilde yalanlayan Neeson, vizyona giren son filmi Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House ile belki kimseleri mutlu edemeyecek ama çekimleri tamamlanan The Commuter ve post prodüksiyon aşamasında olan Widows ve Hard Powder ile bizleri şaşırtabilir.