NOEL GALLAGHER’DAN HOLY MOUNTAIN’A VİDEO

NOEL GALLAGHER’DAN HOLY MOUNTAIN’A VİDEO


Albüm 24 Kasım'da


24 Kasım’da yayınlanacak yeni Noel Gallagher albümü Who Built The Moon?’u beklerken Gallagher, iki gün önce yayınladığı yeni şarkısı Holy Mountain’a bir de video paylaştı.

hyyy

iki yıl boyunca yapımcı, DJ ve besteci David Holmes ile birlikte kaydettiği; Johnny Marr ve Paul Weller gibi isimlerin eşlik ettiği, bir de Paul Weller’ın klavyesini çaldığı Holy Mountain videolandı. Şarkı hakkında “David ve benim çalışmaya başlamamızın daha ilk haftasında kaydettiğimiz bir şeydi ve o an ilk yayınlanması gereken şarkının bu olduğunu anlamıştım. Gerçekten neşe dolu bir şarkı. Öldüğüm güne kadar yazdıklarım arasında en sevdiğim şarkılardan biri olacak. Canlı duymak çok iyi hissettiriyor. Çocuklarım seviyor, arkadaşlarımın çocukları çok seviyor yani bu harika bir şey.” diyerek hem David Holmes ile aynı frekansta çalışmaktan hem de şarkının ne kadar içine sindiğini bir kere daha vurgulamış oldu.

24 Kasım’a çok yok, biz de o gün gelene kadar hem eski Noel Gallagher şarkılarını hem de psychedelic temalı Holy Mountain’in videosunu izleyerek albüme hazırlanalım.