AVENGERS: INFINITY WAR 2 BİR DEVRİN SON FİLMİ OLACAK

AVENGERS: INFINITY WAR 2 BİR DEVRİN SON FİLMİ OLACAK


Büyük final geliyor...


2012’den beri izlediğimiz Avengers serisinin son filmi Avengers: Infinity War Part 2, Marvel sinematik evreninin bir devrin de sonu geliyor.

landscape-1498489742-avengers-age-of-ultron-2015

Bu demek değil ki Marvel bundan sonra film çekmeyecek. 2019’da vizyona girecek Avengers: Infinity War Part 2‘dan sonra sözleşmeleri bitecek Chris Evans, Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Scarlett Johansson ve Chris Hemsworth daha fazla Marvel evreninde yer almayacak gibi duruyor. Ya yeni isimlerle aynı kahramanların bireysel hikayelerini izlemeye devam edeceğiz ya da yepyeni isimleri yepyeni karakterleri canlandırırken göreceğiz. Ayrıca Marvel Studios başkanı Kevin Feige, serinin son filminde bugüne kadar görmediğimiz ölçüde önemli anlara tanık olacağımızı ve bir süper kahraman filminden beklemeyeceğimiz şekilde filmin bir finali olacağını da açıkladı.

Genelde alışık olduğumuz formatta süper kahraman filmlerinin devam etmesi için açık bırakılan filmlerin sonunun yerine kesin bir final göreceğimizin ve ana karakterlerden sürpriz ölümler olacağının altını çizen Feige aynı zamanda Marvel’ın en uzun filmi olacağını da paylaştı.

super_power_quiz_LargeWide

Filmin yönetmenlik koltuğunda oturan Russo kardeşlerden Joe Russo, Comic-Con’da “Marvel büyük bir değişimin içinde, biz de bu değişimin içinde yer almaktan mutluyuz. Seyirciler kendilerini olacaklara şimdiden hazırlamalı...” diyerek bizleri daha da heyecanlandıran açıklamalarda bulundu.

Nasılsa her zaman daha çok sevdiğimiz filmler yapmayı başaran Marvel, umarız bu değişikliklerden sonra meydanı DC’ye kaptırmaz.