BU GECE KAÇMAZ: MİNİMÜZİKHOL’DE VESVESE GECESİ

BU GECE KAÇMAZ: MİNİMÜZİKHOL’DE VESVESE GECESİ


Gelin, gelin, gelin


Yeni sezona 2000’ler Galatasaray ruhuyla başlayan Mini Müzikhol, yabancı isimlerle bal kaymağa dönen programında yerli sahneyle dirsek temasını kaybetmiyor. Hafta içinin cumartesisi olan çarşambayı Vesvese’ye ayırıyor.

22555510_10155190780452815_516949717787163622_o

Amacı kısıtlama olmaksızın yaratıcı ve yenilikçi isimlerin ürettiği ilham kaynağı olan projelerini desteklemek ve paylaşmak olan Vesvese’nin Mini Müzikhol çıkarmasında kimler var kimler. DJ kabininin ilk misafiri Alpman and the Midnight Walkers’tan hatırladığımız ve funk + afrobeat ağırlıklı setleriyle gönlümüzü kazanan Alpman olacak. Daha sonra Kaan Düzarat, Salih Topuz, Özgür Yılmaz ve Hasan Erginöz‘den oluşan serbest doğaçlama ile sampling’in buluştuğu elektronik caz deneyi projesiyle Analog Kultur Experiment‘in devralacağı direksiyonu gecenin kapanışı için kabine geçen Analog Kültür’ün kaptanı Kaan Düzarat ve Eren Eren yapacak.

10’da başlayıp kaçta biteceğine duruma göre bakacağımız etkinlikte “Bizleri neler bekliyor?” derseniz aşağıdan Analog Kultur Experiment’in Eylül ayında Zor’da gerçekleştirdiği performansın kaydına göz atabilirsiniz.