BU HAFTA SONUNUN EN GİZLİ VE EN İYİ ETKİNLİĞİNE KATILMANIN YOLU

BU HAFTA SONUNUN EN GİZLİ VE EN İYİ ETKİNLİĞİNE KATILMANIN YOLU


Motor City Gathering II


“Struggle in rhythm, hustler with soul.” sloganıyla yüksek tempolu müzikleri yayma kürsüsü başkanı olan theysleepwegrind, özel bir etkinlikle bu cumartesi eğlencesinin rotasını çiziyor.

motor city poster son-04

Yerli sahnenin önemli kolektiflerinden theysleepwegrind, 25 Kasım Cumartesi, gizli bir lokasyonda gerçekleşecek ve Arman Akıncı b2b Eren Eren, DJ Sonat, Ece Özel ve Fluctuosa’nın live setiyle DJ kabininde yer alacağı etkinlikle şehri ısıtmaya geliyor. Kaçıranın dizlerini döveceği etkinliğe katılmak için izlemeniz gereken üç basit adım var.

1. TSWG numarasının (0544-432-93-47) Whatsapp’ı ile ad soyadı, misafir sayınız ve ‘’LooneyPops’’ şifresi ile iletişime geçin. (Beraberinizde getirebileceğiniz misafir sayısı geceye farklılık ve açıklık katmak adına 2 ile sınırlıdır. Gruplar halinde takılmayın, az kişi ile gelip çok kişi ile tanışın.)

2. Etkinlik günü 18.00’de adres detayları cep telefonunuza yanıt olarak gelecek. (Bu adresi kimse ile paylaşmayın, şifre ile RSVP ve onay almayanlar kesinlikle alınmayacaktır. Evimize sessiz ve radar altı bir giriş yapın.)

3. Kapıda Whatsapp onayınızı gösterip, listedeki isminiz doğrulandıktan sonra içeri girip eğlencenin keyfini çıkartabilirsiniz.

MC gath yatay telefon

Cumartesi kapı sırası beklemeden, iş çıkışı Zincirlikuyu metrobüs durağı gibi kalabalık eğlence mekanlarının aksine, dans ederken kimsenin sizi durdurup geçmek için izin istemeyeceği bir geceye kendinizi hazırlayın. Girişler, saat 23.00’ten önce 30 TL, sonrasında ise 40 TL.