EN İYİ PERŞEMBE İYİ FİLM İZLEDİĞİN PERŞEMBE SİNEMASI’DIR

EN İYİ PERŞEMBE İYİ FİLM İZLEDİĞİN PERŞEMBE SİNEMASI’DIR


O perşembe de bu perşembedir


İstanbul il sınırları içinde, hafta içinin cumartesisi sayılan çarşamba gününün ardından, bir nevi hafta içinin pazarı sayılan perşembe gününde yapılabilecek en iyi şey nedir? Kafanız çok karışmasın. Çünkü, dev ekranda izleme fırsatını kolay kolay bulamayacağınız ve süreç sonunda bünyenizde büyük bir iz bırakacak filmi izleyeceğiniz gün, tam olarak bugün!

aquarius_2016-jpg-780-5000-false

SALT Galata’nın insan ömrüne katma değer katan, kültür-sanat solumanıza imkan sağlayan Perşembe Sineması’nda bu hafta, 69. Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye için yarışan Kleber Mendonça Filho imzalı Aquarius’u izleyeceğiz.

Brezilya’nın ekonomik ve sosyal sorunlarına dokunan filmleri arasında anlatım tarzıyla fark yaratan Kleber Mendonça Filho’nun bol ödüllü filmi Aquarius, Sonia Braga’nın muhteşem performansıyla hayatı özgürce yaşamak konusunda örnek teşkil edebilecek 65 yaşındaki Clara’yı bizlerle tanıştırıyor.

Birden çok kez izlenecek filmler klasmanında rahatlıkla kendisine yer bulabilecek Aquarius, bu akşam saat 19.00’da SALT Galata’daki Oditoryum’da ücretsiz izlenebilir. Rezervasyon yok, first come first served!