GUILLERMO DEL TORO’NUN THE SHAPE OF WATER’INDAN YENİ FRAGMAN

GUILLERMO DEL TORO’NUN THE SHAPE OF WATER’INDAN YENİ FRAGMAN


Love Has No Limits


Guillermo Del Toro’nun kariyerimin en iyi filmi diye öve öve bitiremediği The Shape Of Water’dan bir fragman daha geldi.

screen-shot-2017-09-14-at-9-49-54-am1

16 Şubat’ta vizyona girecek The Shape of Water katıldığı bütün festivallerden övgüyle dönmüş ve bir de Altın Ayı’yı üstüne götürmüştü. 1962’de ABD’de soğuk savaş sonrası gizli bir laboratuvarda çalışan Elisa’nın,  iş arkadaşı Zelda’yla birlikte çalıştıkları yerdeki deneyle ilgili tanık olduğu şeylerle değişen hayatını anlatan film, aynı zamanda kariyerine ufak bir mola vermeden önce çektiği son film.

Sinema kariyerine başladığından beri durmaksızın çalışan ve artık biraz duraklamak istediğini açıklayan Del Toro, “The Shape of Water bugüne kadar beni en memnun eden işimdi ama çekimleri sırasında anladım ki bugüne kadar çektiğim hiçbir filmin keyfini süremeden yeni bir projeye başlamışım. O yüzden olaylara biraz ara vermeye karar verdim.” açıklamasını yaptı.

Sally Hawkins, Octavia Spencer, Michael Shannon, Richard Jenkins, Michael Stuhlbarg ve Doug Jones’un yer aldığı The Shape of Water’ın yayınlanan son fragmanı burada.