İSTANBUL, HAMAMLANMAYA HAZIR MISIN?

İSTANBUL, HAMAMLANMAYA HAZIR MISIN?


Mazarine Suare 01


İstanbul gece hayatı bu kış bizleri afallatarak -iyi anlamda- şaşırtmaya devam ediyor. Birçok yerli ve yabancı ismin şimdiden hünerlerini sergilemeye başladığı İstanbul’un altın sezonunda, şehrin 300 yıllık geçmişiyle tarihi noktalarından biri olan Cağaloğlu Hamamı, Mazarine Suare isimli serisiyle bambaşka bir eğlence konseptiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

23592103_2012929408923279_567021258936615137_o

2 Aralık Cumartesi akşamını şimdiden takvimlerimizde işaretleyelim. Çünkü %100 Music desteği ve bugüne kadar birçok taş gibi etkinliğe imza atan başarılı her şeyci (DJ, işletme, şakacılık) Orkun Bozdemir’in Soul Revue’sü ve Beat The Night iş birliğiyle gerçekleştirilecek yeni etkinlik serisi Mazarine Suare, tarihi Cağaloğlu Hamamı’nda değişik bir şeyler deneyecek, denesin tabii…

Erkekler ve kadınlar hamamlarının fuayelerinde kurulacak 2 ayrı ufak sahnede Barış K, Cantanca, Cüneyt Öztürk, Orkun Bozdemir, Can Ayverdi ve Macellann gibi İstanbul gece hayatının nabzını tutan isimlerle başlayacak gecenin assolistliğini Jo.ke, Raz Ohara ve Christopher Schwarzwälder’in güçlerini birleştirdikleri canlı müzik projesi Feathered Sun ana hamamda yapacak. Bu kadar isim hala ilginizi çekmediyse “Hamamda böyle bir etkinlik nasıl olur?” veya “Acaba beni de Elon Musk köpük için kaybederler mi?”, “Köpük içinde insan mı kaybolur?”, “CDJ’leri iç dış yıkayacaklar mı?” gibi soruların cevabını görmek için bile gidilecek etkinlik, şehirde her hafta sonu aynı yerin kapısında kuyruk olmaktan sıkılmışlara ilaç gibi gelecek.

Her zaman denk gelme şansı bulamayacağımız, böylesine özel bir mekande gerçekleşecek etkinliğe elinizi çabuk tutup bilet almak isterseniz sizleri böyle alalım.