LORDE’UN ALBÜM KAPAĞI LOUVRE MÜZESİ’NDE

LORDE’UN ALBÜM KAPAĞI LOUVRE MÜZESİ’NDE


Mona Lisa'yı geç hemen orada!


Yıl sonu albüm listelerinde zirveden inmeyen Lorde’un Melodrama albüm kapağı, bir hayranı tarafından gizlice Louvre Müzesi’ne asıldı.

00-holding-lorde-album-art

Royals şarkısıyla hayatımıza giren ve David Bowie’den övgüleri kapıp “Popun geleceği” etiketini kapan Lorde, ikinci albümü Melodrama ile 2017’de tüm yorumlardan ve eleştirilerden alnının akıyla çıkmayı başardı. Genç yaşına iki harika albüm sığdırıp ödülleri süpüren Lorde’un hayran kitlesi de bu başarısıyla orantılı olarak bir o kadar geniş.

Ella Marija Lani Yelich-O’Connor yani bizim bildiğimiz ismiyle Lorde’un çılgın hayranlarından bir tanesi, sanatçının 16 Haziran’da yayınlanan ikinci albümünün görselini gizlice Louvre Müzesi’nin duvarına asmayı başarmış. “Diğer başyapıtların arasında bir başyapıt. Güvenlikler beni takip etmeye başladıkları için çabucak halletmem gerekti.” diyerek bu gizli operasyonun fotoğraflarını paylaşan Nina Richard isimli kullanıcıya henüz Lorde cephesinden bir yanıt gelmedi. Ama Twitter’ı aktif kullanan ve hayranlarıyla iletişim konusunda bir sınırı olmayan Lorde’un kendine yakışan şık bir cevap vereceğinden eminiz.