PARIS HILTON NE YAZIK Kİ YENİ ALBÜMÜNÜ DUYURDU

PARIS HILTON NE YAZIK Kİ YENİ ALBÜMÜNÜ DUYURDU


Yetmezmiş gibi bir de Oasis remix'ledi


“Sosyete olunmaz, sosyete doğulur” sanatını icra eden yegane isimlerden Paris Hilton, soyadının getirdiği servetle yetinmiyor ki müzik kariyerine ısrarla devam ediyor.

2006’da yayınladığı Paris albümünden sonra şimdi de deep house ve techno pop albümüyle hayatımızdan çıkmamaya kararlı Paris Hilton, birkaç yıldır elektronik müzikle pek bir yakın temastaydı. Dünyanın dört bir yanında performanslar gerçekleştiren Hilton’ın 4 gecelik DJ’likten aldığı parayı duyunca (2.7 milyon dolar) yaşadığımız moral bozukluğu yetmiyormuş gibi Maya Jane Coles, Heidi, Nina Kraviz, Steffi, Magda, Annie Mac, Dana Ruh, Hannah Wants, Ellen Allien, Deniz Kurtel, Mary Anne Hobbs, Shanti Celeste ve Helena Hauff gibi isimlerin arasından sıyrılıp 2014 yılında Yılın En İyi Çıkış Yapan Kadın DJ’i bile seçilmişti. 

Time dergisinin haberine göre yeni albüm hazırlığında olan Paris Hilton, deep house/techno pop/electro pop olarak etiketlediği albümüyle 2018’de müzik dünyasına geri dönmek için de gün sayıyor.

Bu kadarı daha neyine yetmiyor diye sitem ettiğimiz Hilton, dün gece resident DJ’liğini yaptığı Ibiza’daki Amnesia Club’daki performansında Oasis’in Wonderwall şarkısını remixledi. Klasik şarkılarının techno remix’lerine ağırlık veren Hilton’ın etkilendiği isimler arasında Katy Perry, DJ Chuckie, Michael Jackson ve Madonna yer alıyor. Ne diyelim hepimize kolay gelsin.